Storkjøkken

Desinfeksjon av storkjøkken, restaurant og hotell

Har du utfordringer med hygiene på kjøkken eller i restaurant? Vår metode for desinfeksjon er testet av Nofima over lengre tid og viser god effekt på fjerning av listeria. Løsningen er automatisk og gir deg en unik kvalitetsikring av dine produksjonslokaler.

Hvorfor er det viktig å desinfisere storkjøkken og restaurant?

Det finnes mikroorganismer i mat som kan gjøre folk syke. Det skumle er at maten likevel kan se fin ut og smake normalt. Salmonella, Listeria, Campylobacter og E. coli er eksempler på bakterier i mat som kan gi sykdom. Virus, som for eksempel norovirus, kan også gi matforgiftninger.

Hvordan kan Decon-X hjelpe?

Vi leverer tjenester, mobile og fastmonterte desinfeksjonssystemer til næringsmiddelproduksjon, storkjøkken og helseinstitusjoner i Norden.
Decon-X er en ny løsning for desinfeksjon basert på automatisert teknologi som fjerner mikroorganismer som bakterier, virus og sporer fra overflater og utstyr.

Les mer om desinfeksjon av næringsmiddelproduksjon

Skader ikke inventar og utstyr.

Behandlingsmetoden er miljøvennlig og skader ikke møbler, tekstiler eller elektronikk. Ingen giftige kjemikalier brukes og det er heller ingen skadelige bivirkninger. Denne teknologien er godkjent til å fjerne bakterier innen matproduksjon.

Kvalitetsikring

Aasheim kjøtt AS ønsker automasjon av desinfeksjon. De bruker Decon-X for å kvalitetssikre produksjonen. Våre mobile systemer gir ekstra kvalitetsikring i produksjonslokaler og på utstyr.

Kontakt oss

Jeg ønsker å motta informasjon fra Decon-X på e-post:

Vi sender ut nyhetsbrev på e-post cirka 2-4 ganger i måneden. Nyhetsbrevet inneholder informasjon, veiledning og nyhetssaker.

Når du registrerer e-postadressen din samtykker du til at vi sender deg nyhetsbrev og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette. Vi vil ikke bruke e-postadressen din til noe annet enn å sende deg nyhetsbrev og eventuelt brukerundersøkelser. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet.

Opplysningene du registrerer på denne siden lagres på vår server, og de deles ikke med andre.

Takk for registrering til å motta informasjon på e-post.

Kontakt oss også gjerne på telefon +47 22 16 51 60 eller epost post@deconx.com.